Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Tarta cu pere
retete deserturi bio

Ingrediente

400 g faina de grau alba tip 550 Demeter

120 g unt la temperatura camerei

80 g zahar alb din trestie Cristallino

2 oua

1 plic zahar vanilat Bourbon

un praf de sare

scortisoara de Ceylon macinata

ghimbir macinat

pere dupa gust, marime si aroma 

 

Se amesteca ingredientele cu ambele maini pana devine un aluat sfaramicios.

Se formeaza un aluat de tarta care se tine la frigider pana se pregateste compozitia.

Perele se taie cuburi si se calesc putin cu unt, ghimbir macinat si scortisoara, dupa gust.

Asezam o parte din aluat in forma de tarta, adaugam perele si acoperim cu cealalta parte de aluat. 

Se coace la 180 de grade Celsius aproximativ 30 de minute, sau pana cand devine aurie si miroase irezistibil.

Se decoreaza cu zahar pudra si scortisoara si se serveste cu pofta!

 

Produse folosite în această rețetă

Zahar vanilat Bourbon 4x8g, 32g

19.06lei

adauga in cos
Ghimbir macinat, 40g

15.68lei

adauga in cos

Alte retete de deserturi bio

02-09-2021

Brioșe cu cacao și ciocolată

Se mixează ouăle cu zaharul, se adaugă laptele și se mixează încet. Se adaugă untul topit, se mixează, apoi se [...]

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]