Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Zwergenwiese

Zwergenwiese bio producator de creme, pateu si gemuri tartinabile. Aproximativ 150.000 de borcane ruleaza zilnic pe liniile noastre de productie. Pentru a garanta cea mai buna calitate a produselor bio la toate nivelurile, lucram cu succes în conformitate cu managementul calitatii IFS si obtinem cele mai bune note. Toti pasii decisivi sunt înregistrati si îmbunatatiti continuu, de la achizitionarea materiilor prime prin toate etapele procesului de fabricatie pâna la prelucrarea atenta a cererilor clientilor.

Analizele constante de laborator, testele microbiologice si senzoriale garanteaza o siguranta maxima a produselor ecologice. Deoarece acest sistem de calitate este implementat într-o maniera responsabila de toti angajatii nostri în practica zilnica, am obtinut în mod constant cea mai buna marca în sistemul IFS (sistem de management al calitatii) de ani de zile.

Motto-ul nostru este: "Cat mai simplu si mai natural posibil". Produsele Zwergenwiese bio sunt caracterizate printr-o metoda de productie deosebit de delicata si timpi scurti de procesare cu cantitati mici. Astfel, ingredientele bune si gustul natural al materiilor prime organice de înalta calitate sunt pe deplin conservate si pot fi complet eliminate de trucurile chimiei.

Produsele noastre nu necesita substante de intensificare a aromei, cum ar fi drojdie sau aditivi cum ar fi citrat de calciu. Pentru a ramane cât mai aproape posibil de produsul natural, folosim materiile prime ca fiind neprelucrate.