Reteta Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente
  • 5 ridichi
  • 1 lingură oţet balsamic Bianco RAPUNZEL
  • sare de mare RAPUNZEL
  • piper, proaspăt măcinat
  • 50 g cremă de brânză RAPUNZEL
  • 1 lingură de lapte
  • 1 lingură de pasta amestec 4 feluri de nucă RAPUNZEL
  • 1 linguriţă suc de lămâie
  • 1/2 cutie creson
  • câteva frunze proaspete de salată
  • 2 felii de caşcaval tare
  • 2 felii mari de pâine ţărănească

2 porţii

Preparare:
Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se amestecă brânză de vaci cu lapte până obţinem o pastă. Apoi se adaugă gemul amestec şi sucul de lămâie. Se amestecă cu atenţie jumătate din cantitatea de creson. Feliile de pâine se prăjesc şi se taie in jumătate. Două felii se ung cu crema de creson, se acoperă cu o frunză de salată şi cu feliile de caşcaval. Ridichile murate se distribuie deasupra caşcavalului.

Se presară cu restul de creson şi se acoperă cu jumătatea de pâine neunsă.

Pentru o gustare copioasă.

Alte retete de creme şi gemuri bio

10-07-2017

Paine cu ardei si pere

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt [...]

10-07-2017

Humus oriental

4 porţii Preparare: Făină de năut se fierbe într-o cantitate triplă apă clocotită, amestecându-se bine. Se [...]