Reteta Tahin Sammy
retete mic dejun bio

Ingrediente

Pentru crema de linte:

  • 1 conserva linte Rapunzel
  • Coaja de la o jumate de lamaie
  • 2 lingurite suc de lamaie, proaspat stors
  • 40g pasta de susan Tahin Rapunzel
  • 2 lingurite oregano, uscat
  • 1 lingura ulei de masline citrice Rapunzel
  • Putina sare de condimentat cu ierburi si legume Rapunzel, dupa gust
  • Piper, dupa gust
  • 1 borcan(120 g) rosii uscate in ulei de masline Rapunzel
  • 1 lingura patrunjel proaspat, tocat


Pentru sandwich-uri:

  • 120 g tofu afumat
  • Ulei de masline extra virgin Rapunzel
  • 6 felii de paine integrala
  • 3 linguri Pesto verde Rapunzel, vegan
  • ¼ salata verde, taiata in fasii
  • ½ Radicchio, taiata in fasii
  • 1 mana germeni de lucerna

Pentru 2 persoane

Timp de preparare: 10 minute

Modalitate de preparare:
Ingredientele pentru crema de linte se pun intr-un vas si se amesteca bine cu un blender. Se condimenteaza cu sarea cu ierburi si legume si cu piper. Tofu afumat se taie in felii subtiri si se caleste timp de 2 minute in ulei de masline. Se condimenteaza si acesta cu sarea cu ierburi si legume si cu piper.

Cele 6 felii de paine se pun una langa alta si se intinde mai intai un strat de Pesto verde pe acestea, iar apoi un al doilea strat de crema de linte. Pe 3 felii de paine se aseaza si salata, tofu si germenii de lucerna. Celelelte 3 felii ramase se aseaza deasupra, obtinandu-se astfel 3 sandwich-uri.

Alte retete de mic dejun bio

24-01-2019

Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure

Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se amesteca terciul cu bautura de [...]

24-01-2019

Granola bio preparata acasa cu musli si nuci

Detalli: timp de preparare: 5 minute timp de coacere: 15 minute produs vegan, fara lactoza   Mod de preparare: Se [...]