Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Certificari si proiecte | vezi toate

Produse Vegane

Veganismul este o dietă și un stil de viață care caută excluderea folosirii animalelor pentru mâncare, îmbrăcăminte, sau orice alt scop. Cel mai comun motiv pentru a fi vegan este angajamentul etic sau convingerea morală în privința drepturilor animalelor, mediul înconjurător, sănătatea umană și griji religioase sau spirituale.

Există multe modalități de a îmbrățișa viața vegană. Cu toate acestea, un lucru pe care toți veganii îl au în comun este o dietă pe bază de plante, evitând toate alimentele de origine animală, cum ar fi carnea (inclusiv peștele, crustaceele și insectele), lactatele, ouăle și mierea - precum și evitarea materialelor de origine animală, a produselor testate pe animale și a locurilor care folosesc animale pentru divertisment.

Societatea a fost înregistrată pentru prima dată ca organizație de caritate în august 1964, dar activele sale au fost ulterior transferate unei noi organizații de caritate, când a devenit, de asemenea, o societate cu răspundere limitată în decembrie 1979. Definiția veganismului și obiectele caritabile ale societății au fost modificate și rafinate de-a lungul anilor. Până în iarna anului 1988, definiția actuală era în uz - deși formularea s-a schimbat ușor de-a lungul anilor.
 

Deci, ce mănâncă veganii?

Foarte mult - veți găsi în curând o lume cu totul nouă de mâncăruri și arome interesante care se deschid pentru dvs. O dietă vegană este bogată în diversitate și cuprinde tot felul de fructe, legume, nuci, cereale, semințe, fasole și leguminoase - toate acestea putând fi preparate în combinații nesfârșite care vă vor asigura că nu vă plictisiți niciodată. De la curry la prăjituri, de la produse de patiserie la pizza, toate lucrurile tale preferate pot fi potrivite pentru o dietă vegană dacă sunt făcute cu ingrediente pe bază de plante.
 

Nu este vorba doar despre dietă

Veganii evită exploatarea animalelor în orice scop, compasiunea fiind un motiv cheie pentru care mulți aleg un stil de viață vegan. De la accesorii și îmbrăcăminte la articole de machiaj și baie, produsele de origine animală și produsele testate pe animale se găsesc în mai multe locuri decât v-ați putea aștepta. Din fericire, în zilele noastre există alternative accesibile și ușor de obținut la aproape orice. Cu peste 65.000 de produse și servicii înregistrate numai cu marca noastră vegană, trăirea unui stil de viață vegan nu a fost niciodată mai ușoară.