Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Certificari si proiecte

Ambalaje pe baza vegetala

Ambalajul nostru este pe bază de plante și este fabricat din plastic din trestie de zahăr. Avantajul utilizării trestiei de zahăr este că este o materie primă regenerabilă care absoarbe CO2 din aer.

Ambalaje sustenabile

Pentru noi, calitatea și sustenabilitatea produselor noastre sunt prioritatea noastră principală. Deoarece natura este mai mult decât aproape de inimile noastre, ne implicăm activ în conservarea și protecția mediului înconjurător prin diferite măsuri.

Asociatia germana alergii si astm (DAAB)

Angajamentul de DAAB acoperă domeniile legate de respiratie, piele, alergii și de nutriție. Asociația germană pentru alergie și astm (DAAB) lucrează din 1897 ca asociație de pacienți pentru copii și adulți cu alergii, astm, BPOC și dermatită atopică.

Bio

Sigla UE de agricultura ecologica ofera consumatorilor încredere în ceea ce priveste originea si calitatea alimentelor si bauturilor, iar prezenta acestei sigle pe orice produs este o asigurare ca a fost respectat Regulamentul UE privind agricultura ecologica.

Bio label

Eticheta identifică produsele cosmetice care conțin un ingredient valoros din cultivarea organică controlată.

Bio Primavera Life

PRIMAVERA sustine activ proiecte de cultivare organică controlată în întreaga lume. In productie si materii prime nu se utilizează pesticide și îngrășăminte, substanțe chimice și nu se folosesc de inginerie genetică.

Bio-eco

Sigla Bio-Eco garanteaza originea ecologica certificata pentru ingredientele din hrana de animale. Sigiliu ecologic este un sigiliu de calitate și testare cu care sunt marcate produsele din agricultura ecologică.

BioKreis

Biokreis este o asociație ecologică care s-a angajat în agricultura rurală din regiune din 1979. Membrii noștri sunt părți interesate din agricultură și apicultură, prelucrare și comerț, precum și consumatori convinși. Împreună, modelăm în mod creativ și consecvent agricultura ecologică.

Bioland

Bioland este o asociatie independenta de agricultura ecologica in Germania. este 7700 de fermieri, gradinari, apicultori și viticultori respectă liniile directoare Bioland. În plus, există mai mult de 1.000 de parteneri din domeniul producției și comerțului...

Bogat in fibre

Mențiune "bogat in fibre" se poate folosi la produsele care conțin cel puțin 6g fibre per 100g sau cel puțin 3g  fibre per 100kcal.....

Carbon neutral

Neutralitatea emisiilor de carbon oferă acum acțiuni climatice și vă pregătește afacerea pentru o transformare cu emisii reduse de carbon Certificarea noastră CarbonNeutral® este standardul global, gestionat de peste 20 de ani pentru a oferi programe clare, concludente și transparente neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon.

Centrul European pentru cercetarea alergiilor

Misiunea Centrului European de Cercetare pentru alergii (ECARF) non-profit este de a se asigura că persoanele care suferă de alergii primesc cea mai bună orientare posibilă în problemele de zi cu zi și opțiunile de tratament.

Certificare CSE

Certificare CSE sigiliul sustenabilitatii pentru companiile ecologice si organizatiile sustenabile

Certificare Peta

SANTE nu efectuează nicio testare pe animale, ceea ce înseamnă nicio testare pe animale în fabricarea, dezvoltarea și testarea materiilor prime și a produselor finite.

Climate partener

Neutralitatea climatică înseamnă că amprenta de carbon a unei companii, a unui produs, a unui serviciu sau a unui eveniment a fost calculată pe baza unor standarde recunoscute la nivel internațional și echilibrată prin sprijinirea unor proiecte certificate de protecție a climei.

Cosmetice cu ingrediente bio

Selecție atentă a materiilor prime organice, prețioase. Pentru produsele noastre alegem materii prime BIO pe bază de plante și parfumuri pur naturale. Aceste ingrediente de înaltă calitate sunt naturale sau de origine naturală.

D.O.P. Denumire de origine protejata

Denumirea de origine protejată (DOP): este termenul în limba italiană, care desemnează denumirea de origine controlată.

Demeter

Calitatea Demeter este cea mai înaltă calitate ecologică. Agricultura biodinamică (DEMETER) este considerată cea mai durabilă formă de agricultură ecologică. Fermierii Demeter își cultivă câmpurile biodinamic din 1924. Economia biodinamică se întoarce la impulsurile lui Rudolf Steiner, care a inițiat educația Waldorf și vindecarea antroposofică la începutul secolului al XX-lea.

Dolphine - Safe

Timp de mai mult de 30 de ani, proiectul international de mamifere marine a condus lupta pentru protejarea delfinilor, a balenelor si a mediului oceanic. Am obtinut victorii pentru mamiferele marine din intreaga lume si am lucrat pentru a face oceanele sigure pentru balene, delfini si viata marina. Suntem un proiect mandru al Institutului non-profit Earth Island, cu sediul in Berkeley, California USA.

Eco Garantie

ECOGARANTIE® este un expert in protejarea naturii. Cu 20 de ani de experienta, suntem mandri să vă spunem ca suntem pionieri in industrie. Mai mult decat atat, suntem cea mai stricta eticheta ecologica si ecologica de pe piata. Toate aceste eforturi provin dintr-o credință reala de a vindeca planeta: suntem o companie internationala fara scopuri financiare.

Ecocert

Este o certificare conform standardului internațional COSMOS sau standardului privat Ecocert, care permite etichetarea produselor cosmetice naturale sau organice. Toate produsele comercializate cu logo-ul Ecocert au fost verificate de echipele noastre: de la compoziție la procesare și ambalare. Astfel, consumatorilor li se oferă informații transparente cu privire la conținutul ingredientelor naturale și organice afișate pe produse.

Ecover Diamant

Ecover este pionier ecologic cu peste 35 de ani de experientă în dezvoltarea si productia de detergenti ecologici. Model Ecover Diamant e un model ce masoara sustenabilitatea si este cu mult peste cerintele tipice plus etichetă ecologică...

Extracte din agricultura bio

Plantele, indiferent dacă sunt utilizate ca uleiuri, extracte sau parfumuri în produsele noastre, provin din cultivare bio controlată sau colectare sălbatică. Împreună, ele formează complexe de ingrediente active de înaltă calitate, care răsfață pielea, părul și corpul cu cele mai bune din natură.

Fair Trade, comert echitabil

Comerțul echitabil reprezintă o abordare alternativă a comerțului convențional bazată pe un parteneriat între producători și comercianți, întreprinderi și consumatori. Sistemul internațional Fairtrade - alcătuit din Fairtrade International și organizațiile membre - reprezintă cel mai mare și mai recunoscut sistem de comerț echitabil din lume.

FairBio

Corectitudinea nu este inclusă peste tot unde se spune că este organic. Organicul trebuie să fie corect. Membrii FairBio sunt implicați în numeroase proiecte eco-sociale și asigură astfel valoarea adăugată a produselor ecologice echitabile pentru societate. Pe lângă promovarea generală a agriculturii ecologice, companiile ecologice asigură următoarele inițiative cu sprijinul lor continuu:

Fara drojdie

Reteta fara drojdie.

Fara gluten

Sigla (certificarea) FĂRĂ GLUTEN - reprezintă garanția că produsul nu conține GLUTEN.

Ce este glutenul?
Gluten este un nume general pentru proteinele găsite în grâu (grâu, durum, emmer, semolină, spelă, farina, farro, graham, grâu KAMUT® khorasan), secară, orz și triticale - o cruce între grâu și secară. Glutenul ajută alimentele să își mențină forma, acționând ca un adeziv care alimentează împreună. Glutenul poate fi găsit în multe tipuri de alimente, chiar și in cele care nu ar fi de așteptat.

Fara lactoza

Intoleranța la lactoză este o condiție în care oamenii au simptome datorită capacității scăzute de a digera lactoza, un zahăr găsit în produsele lactate. Cei afectați variază în cantitatea de lactoză pe care o pot tolera înainte ca simptomele să se dezvolte. Simptomele pot include dureri abdominale, balonare, diaree, gaze și greață.

Fara siliconi

Cosmetica naturala fara silicon, cu linia inovatoare de îngrijire a părului, Lavera oferă o alternativă naturală la șampoane și produse de îngrijire care conțin silicon. Formulă specială activă a îngrijirii inovatoare a părului Lavera este concepută...

Fara ulei de palmier

Produsul nu contine in ingrediente ulei de palmier.

Fara zahar adaugat

Fara zahar adaugat, contine doar zaharul ce apare natural in ingredientele produsului: fructe, nuci, alune, cereale, etc.

Formula biodegradabila

Sigla reprezintă o formulă biodegradabilă (conform OCDE). Substanțele sau materialele sunt descrise ca fiind „biodegradabile” dacă pot fi descompuse în produse de descompunere mai mici prin procese naturale, de exemplu, de bacterii sau enzimele lor, care apoi curg înapoi în ciclul natural de viață al pământului.

Friends of the sea - FOS

Sigla Friend of the Sea este o eticheta de calitate recunoscuta pe plan international pentru etichetarea produselor din pescuitul durabil. Aceasta confirma faptul ca nici stocurile de peste si nici mediul marin nu sunt puse in pericol si nici o specie nedorita nu este capturata ca si captura secundara pentru produsele atribuite.

Green brand Germany

GREEN BRANDS este o organizație internațională, independentă și autonomă de evaluare a mărcii dedicată promovării sustenabilității mediului, cu sediul în Veitsbronn (lângă Nürnberg) din Germania și birouri în Hamburg, Viena (Austria), Basel (Schwerzerland), Praga (Republica Cehă ), Budapesta (Ungaria)

Hand in Hand HIH

Programul de parteneriat „MÂNĂ ÎN MÂNĂ“ îmbină ideea culturilor controlate biologic cu cea a comerţului corect. Relaţiile de livrare garante şi de lungă durată oferă partenerilor noştri noi şanse de viitor, iar clienţilor noştri o calitate biologică înaltă.

Indica?ie geografic? protejat? IGP

Indicație geografică protejată (Uniunea Europeană) mai bine cunoscut sub acronimul IGP, indică o marcă de origine atribuită de Uniunea Europeană produselor agricole și alimentare cu o anumită calitate, reputație sau altă caracteristică în funcție de originea geografică. Cel puțin una dintre etapele de producție, prelucrare și/sau preparare trebuie să aibă loc într-o anumită zonă geografică.

Kamut

"KAMUT“ nu este denumirea pentru un soi de grâu. Este o marcă comercială înregistrată, care serveşte la comercializarea unui sortiment de grâu cu anumite proprietăţi garantate. Familia Quinn a înregistrat în 1990 cuvântul „KAMUT“ ca marcă comercială,pentru a proteja şi conserva calităţile excepţionale ale grâului Khorasan, în folosul tuturor celor care sunt interesaţi de o alimentaţie sănătoasă de înaltă calitate.

Marine Stewardship Council MSC

Timp de 20 de ani, MSC a colaborat cu partenerii săi pentru pescuit durabil pentru conservarea oceanelor și protejarea stocurilor globale de pește.

Materii prime ecologice

Esențială pentru calitatea unui produs cosmetic natural este calitatea înaltă, puritatea și naturalețea materiilor prime.

Natrue bio

Sigla NATRUE este un sigiliu independent care distinge exclusiv produsele cosmetice naturale la nivel mondial care îndeplinesc cele mai înalte standarde în ceea ce privește naturalețea, calitatea, credibilitatea și transparența.

Natural cosmetics standard - NCS

Scopul etichetei este de a defini termenul de produse cosmetice naturale și, astfel, de a crea orientare pentru consumatori. NCS (Natural Cosmetics Standard) este o etichetă pentru produsele cosmetice naturale. Pielea noastră trăiește și respiră este poarta dintre corpurile noastre și mediul nostru. 

Nature care product - NCP

Jucării, detergenți, obiecte de uz casnic sau îngrijirea pieilor - standardul NCP (Nature Care Product) etichetează obiecte de necesități zilnice

Naturland

Naturland este o asociație pentru agricultură ecologică e. V. a fost fondată în 1982 în Gräfelfing, lângă Munchen, cu scopul de a promova agricultura ecologică la nivel mondial. Pe plan internațional, în 2019, aproximativ 65.000 de fermieri din mai mult de 58 de țări cultivă o suprafață de peste 440.000 de hectare. În Germania erau peste 4.000 de membri...

Naturland Fair

Naturland Fair este o certificare suplimentară voluntară care combină agricultura ecologică, responsabilitatea socială și comerțul echitabil. Cu Naturland Fair producătorii și companiile pot arăta că alimentele pot fi produse în armonie cu oamenii, mediul și societatea.

Netestat pe animale

Companii certificate prin Coaliție pentru informarea consumatorilor privind produsele cosmetice. Programul face un angajament voluntar pentru a elimina testarea pe animale de la toate etapele de dezvoltare a produsului.

Netestat pe animale Primavera Life

Tratarea animalelor cu respect este foarte important pentru noi. Este deosebit de important pentru noi ca produsele noastre să nu fie testate pe animale. De aceea, ne-am angajat foarte devreme pe acest subiect și depășim cerințele legale minime pentru testarea pe animale pentru produse și materii prime.

Organic cu ingrediente vegetale

Traducerea în limba romana a "BIO MIT PFLANZEN-INHALTSSTOFFEN AUS EIGENER HERSTELLUNG" în marca este "organic cu ingrediente vegetale obținute din producția noastra.

Oxyguard

Oxyguard, sub această marcă proprie RAPUNZEL vă oferim preţioasele noastre uleiuri de in şi de cânepă. Aceste uleiuri preţioase deţin o compoziţie deosebită de acizi graşi. Influenţele exterioare precum lumina, oxigenul şi căldura accelerează distrugerea acestor substanţe din conţinut, care sunt extrem de sensibile.

Parfumuri naturale unice

Folosim o varietate de parfumuri pur naturale pentru produsele noastre Sante.

Plastic free

Logo-ul a fost conceput de grupul de mediu A Plastic Planet, a carui misiune este de a reduce dramatic utilizarea plasticului conventional, cu un accent deosebit pe ambalajele din plastic utilizate pentru alimente si bauturi.

Produs in Germania

Produsele cosmetice Sante sunt fabricate in inima Germaniei. Produsele noastre cosmetice naturale certificate provin mai exact din Salzhemmendorf din Saxonia Inferioară, înconjurata de natură.

Produs natural

Produsul natural trebuie sa respecte urmatoarele criterii: să fie fabricat din materii prime  naturale; sa fie minim prelucrate; sa nu conțina hormoni, antibiotice, îndulcitori, coloranți alimentari, arome, care nu au fost inițial în alimente.

Rainforest Alliance

Împreună cu producătorii, întreprinderile, consumatorii și alții, Alianța pădurilor tropicale se angajează să asigure un viitor mai bun pentru oameni și natură. Aceasta include contribuția la protecția biodiversității și a resurselor naturale, precum și la sisteme eficace de planificare și gestionare a exploatațiilor agricole.

RAW Vegan

O dietă vegană brută constă din alimente vegetale neprelucrate, care nu au fost încălzite la o temperatură mai mare de 40°C. Alimentele tipice incluse în alimentația brută sunt fructele, legumele, fructele cu coajă lemnoasă, semințele, boabele încolțite și leguminoasele.

Standardul BDIH

BDIH este unul dintre cele mai vechi și mai stricte sisteme europene de certificare create în Germania. Este o organizație germană care cuprinde peste 440 de producători și distribuitori de produse cosmetice, suplimente alimentare, produse de sănătate și produse de sănătate.

Sticle biodegradabile

Două milioane de sticle de plastic sunt utilizate în Marea Britanie în fiecare zi, iar peste 50% dintre ele sunt reciclate. Pentru a asigura durabilitatea produselor sale de curățare, Ecover a introdus un nou plastic fabricat din trestie de zahăr, care este 100% din surse regenerabile, reutilizabile și reciclabile, iar compania a incheiat un parteneriat, de asemenea, cu deșeuri Oceans gratuit pentru a salva de deșeuri din plastic marea și de a le transforma în noi sticle.

Sursa de fibre

Mențiune "sursa fibre" se poate folosi la produsele cere conțin cel puțin 3g fibre per 100g sau cel puțin 1,5g fibre per 100kcal.....

Testat dermatologic

Salvarea pielii dumneavoastra. Daca aveti pielea sensibila, va poate lua mult timp pentru a găsi produsele potrivite pentru dumneavoastra. Ingredientele pe bază de plante și minerale sunt atent alese pentru a fi blande chiar si cu pielea sensibila, prin urmare, noul nostru logo-ul "piele sensibila":

Turkei proiect

Proiectul Turcia este proiectul nostru cel mai mare şi mai longeviv. În 1985, RAPUNZEL a turnat piatra de fundaţie pentru un proiect de agricultură ecologică. În prezent proiectul implică în jur de 450 de agricultori, care cultivă un total de 28 de produse diferite pe o suprafaţă totală de aproximativ 3.500 de hectare.

UEBT certified

UEBT înseamnă Uniunea pentru Comerț Bio Etic. Weleda contribuie la o lume în care oamenii și biodiversitatea prosperă. Eticheta UEBT „SOURCING WITH RESPECT” garantează că...

Vegan

Veganismul este o filozofie și un mod de viață care caută să excludă pe cât este posibil și practicabil toate formele de exploatare și cruzime față de animale pentru hrană, îmbrăcăminte sau orice alt scop și prin extensie, promovează dezvoltarea și utilizarea alternativelor fără animale în beneficiul animalelor, al oamenilor și al mediului. În termeni dietetici, aceasta denotă practica renunțării la toate produsele derivate integral sau parțial de la animale.

Vegan Primavera Life

Vegan Primavera Life, toate ființele vii sunt importante pentru noi. De aceea ne asigurăm că nu folosim materii prime de origine animală dacă este posibil.

Vegan Sante

Produsele cosmetice vegane sunt în vogă. Pentru că cei care folosesc cosmetice vegane nu numai că își susțin propria frumusețe, ci și sustenabilitatea. Și toate acestea fără a provoca suferință animalelor! Persoanele care suferă de alergii sunt, de asemenea, fericite, deoarece aditivii animale declanșează adesea reacții exagerate ale pielii, produsele vegane, pe de altă parte, sunt mult mai bine tolerate.

Vegetarian

Vegetarianismul este practica abținerii de la consumul de carne (carne roșie, păsări de curte, fructe de mare, insecte și carnea oricărui alt animal). Aceasta poate include, de asemenea, abținerea de la consumul tuturor subproduselor rezultate din sacrificarea animalelor.