Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru aluat de pizza FARA GLUTEN


Mix pentru aluat de pizza FARA GLUTEN

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 21.56 lei

Greutate/volum: 300g

Cod produs: 10137
Producător: Biovegan

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

făină integrală de orez*, amidon de cartof*, făină de orez* 11%, făină de mei* încolțit, praf de copt*¹(amidon de tapioca*, agent de creștere: carbonat de sodiu, acidifiant: tartrat de potasiu², praf de suc de lămâie*, agent de îngroșare: gumă de guar*), drojdie uscată*, maia din extract de quinoa*, produse de moara din orez*), proteine ​​de in*, sare, făină de semințe de chia* (Salvia hispanica), făină de semințe de in*, tarate de psyllium*, fibre de morcov*, agent de îngroșare: gumă de roșcove*, gumă de guar*. *provin din agricultură ecologică.


Amestecul de aluat de pizza conține: 300g mix de faina de pizza suficient pentru 2 pizza x 28 cm ø sau 1 tavă de copt (30 x 40 cm).
1. Preparare: amestecati conținutul amestecului de copt cu 20ml ulei și 250ml apă călduță și
se procesează cu un tel de aluat timp de aproximativ 2 minute. Apoi frământați din nou aluatul cu mâna și modelați-i o bilă. Puneti-l într-un bol de amestecare într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu o cârpă umedă. După timpul de odihnă, întindeți aluatul cu sucitorul pe o suprafață de lucru bine făinată. Se aseaza pe 2 foi de copt rotunde (ø 28 cm) unse cu unt sau se trage pe o tava patrata (30 x 40 cm) tapetata cu hartie de copt.
Sfat: Pentru o pizza foarte usoara, mai lasati aluatul sa se odihneasca inca 30-45 de minute. Apoi, întindeți uniform baza de pizza cu sos de roșii sau piure și acoperiți-o după cum doriți.
2. Coacerea: fie preîncălziți cuptorul la 200°C și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 20 de minute sau preîncălziți la 225°C căldură sus/jos și coaceți pizza pe grătarul inferior timp de 25 de minute.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata