Particularități: Ovăzul pentru „musli de ovăz fără gluten” este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru a ne asigura că nu conține gluten și garantăm un conținut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentară spune: „Ovăzul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie să fie produs, preparat și / sau prelucrat în așa fel încât să fie exclusă contaminarea cu grâu, secară, orz sau încrucișarea acestora; conținutul de gluten al ovăzului nu trebuie să depășească 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricație: Ovăzul pentru fructele noastre de musli de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către fermierii parteneri pe termen lung. Atât în cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate.
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Îndulcire: ne indulcit