Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN


Musli cu ovaz si fructe FARA GLUTEN

Musli bio

Pret: 25.34 lei

Greutate/volum: 450g

Cod produs: 431695
Producător: BauckHof

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

fulgi de ovaz* integrali fara gluten 68%, fructe uscate* 19%(stafide*, bucati de caise*, bucati de mere*, bucati de capsuni*, faina de orez*, ulei de floarea soarelui*), samburi de floarea soarelui*, seminte de in* auriu. *provin din agricultura ecologica


Acest musli bio contine fulgi de ovaz mici si fini si o compoziție fructată neîndulcită, dar fantastică.

Ovăzul natural are un raport echilibrat între diferite substanțe nutritive:

  • Ovăzul conține în mod natural vitamina B1
  • Conținutul de fier din ovăz este mai mare decât alte cereale
  • Ovăzul conține fibre solubile

Caracteristici generale:
Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor ingredientelor individuale.
 
Majoritatea, dar nu toate, persoanele cu intoleranță la gluten pot include ovăz în dieta lor. În Anglia, SUA și Scandinavia (în special Finlanda), ovăzul fără contaminare a fost folosit de mult timp în dieta fără gluten. Cu toate acestea, persoanelor cu boală celiacă li se recomandă să încorporeze încet și treptat ovăz într-o dietă fără gluten. Musliul cu ovăz bio este ideal pentru micul dejun cu lapte, suc sau quark sau pentru coacerea pâinii, a chiflelor, a biscuiților, a barelor de muesli etc.
 
Particularități: Ovăzul pentru „musli de ovăz fără gluten” este cultivat și procesat fără contaminare cu gluten. Analizăm fiecare lot din laborator pentru a ne asigura că nu conține gluten și garantăm un conținut de gluten mai mic de 20 ppm. Legea alimentară spune: „Ovăzul din alimentele destinate persoanelor cu intoleranță la gluten trebuie să fie produs, preparat și / sau prelucrat în așa fel încât să fie exclusă contaminarea cu grâu, secară, orz sau încrucișarea acestora; conținutul de gluten al ovăzului nu trebuie să depășească 20 mg / kg (ppm). ”(Regulamentul CE nr. 41/2009)
 
Consum: crud cu lapte, iaurt, suc etc.
De fabricație: Ovăzul pentru fructele noastre de musli de ovăz fără gluten este cultivat într-un proiect special de către fermierii parteneri pe termen lung. Atât în ​​cultivare, cât și în procesare, ovăzul nu conține contaminări cu cereale care conțin gluten. Pentru fulgii de ovăz Bauckhof, folosim materii prime care sunt produse în culturi organice controlate. 
 
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Îndulcire: ne indulcit

Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Corp de control ecologic: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 834/2007
Alte criterii de calitate și etichete: Spice de grâu fără gluten de la DZG, societatea vegană

Valori nutritive:
kj: 1615
kcal: 384
grasimi: 11g
acizi grasi saturati: 1,5g
glucide: 54g
zaharuri: 13g
fibre: 9,6g
proteine: 12g
sare: 0,02g
fier: 4,37mg(31,2% )
vitamina E: 8,88mg(74% )
vitamina B1: 0,593mg(53,91% )
* - doza zilnica recomandata

Alte produse din Musli bio

Cereale bilute cu miere, 250g

19.47lei

adauga in cos
Musli de baza integral, 750g

13.26lei

adauga in cos
Musli Bircher, 500g

21.57lei

adauga in cos
Musli de baza, 750g

18.93lei

adauga in cos