Reteta Branza de vaci cu nuci
retete creme şi gemuri bio

Ingrediente

2 porţii

Preparare:
Se amestecă gemul de alune, gemul Tahin, brânza de vaci şi crema de brânza proaspătă şi se condimentează, după gust, cu suc de lămâie. În cazul în care compoziţia este prea consistentă, se adaugă puţin lapte sau apă. Se curăţă portocala, se îndepărtează pielea albă şi se taie felii. Feliile de pâine prăjită se ung cu crema de brânză, iar feliile de portocală se aşează deasupra. Se decorează cu creson.

Are un gust delicios şi fără portocale, dar cu rucola, creson sau portulacă. Eventual decoraţi cu flori de limba mielului, trei fraţi pătaţi sau margarete.

Variantă pentru un mic dejun rapid şi simplu - o plăcere dulce-picantă!

Alte retete de creme şi gemuri bio

10-07-2017

Pâine ţărănească cu cremă din gem amestec

2 porţii Preparare: Ridichile se taie felii, se presară cu sare şi piper şi se marinează în oţet balsamic Bianco. Se [...]

10-07-2017

Paine cu ardei si pere

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Ceapa verde şi ardeiul se curăţă şi se taie cubuleţe. Se călesc scurt [...]