Reteta Granola bio preparata acasa cu musli si nuci
retete mic dejun bio

Ingrediente

pentru o portie Granola


optional pentru servit: fructe proaspete sau uscate ( mango soft sau curmale fara samburi etc.)

Detalli:
timp de preparare: 5 minute
timp de coacere: 15 minute

produs vegan, fara lactoza

 

Mod de preparare:

Se incalzeste cuptorul la 150 grade. Se pregateste o tava cu hartie de copt in ea. Se amesteca intr-un vas, musli, eventual nuci, faina de in, pudra de vanilie, uleuiul de cocos, pasta de migdale si siropul de flori de nuca de cocos. Amestecul se toarna in tava si se introduce in cuptorul incalzit pana capata o culoare maro auriu. Dupa ce se scoate din cuptor se lasa la racit si se poate servi la micul dejun cu lapte, iaurt si fructe.

Alte retete de mic dejun bio

24-01-2019

Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure

Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se amesteca terciul cu bautura de [...]

11-07-2017

Panettone specialitate italiană

Preparare: Caisele şi smochinele se taie mărunt. Se pune faina într-un castron, iar în mijlocul se face o [...]