Reteta Salata bio cu linte pardina din Spania
retete salate bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 2 persoane

Detalii:

  • timp de preparare: 40 minute

 

Mod de preparare:

Se pun la fiert intr-un vas 600 ml apa, chimenul, 1 lingura de ulei de masline, ceapa, morcovul, prazul si lintea Pardina timp de 30 minute.

Se ia un morcov, ceapa de primavara si zucchini , se taiae marunt si se amesteca cu lintea fiarta dupa care se amesteca cu banana, ridichi, patrunjel si susan.

Pentru dressing se amesteca 1 catel de usturoi taiat marunt, cimbru, 2 linguri de ulei de masline, otetul si sarea dupa care se toarna peste salata.

Alte retete de salate bio

11-07-2017

Salata de sfecla rosie cu spanac, nuci zaharisite

Timp de preparare: 15 min Timp de fierbere a sfeclei rosii: in functie de marime 40-60 min dupa care se lasa sa se raceasca si [...]

11-07-2017

Salata de quinoa cu fasole boabe, masline si frunze de menta

Timp de preparare: 30 min Mod de preparare: Quinoa se fierbe conform indicatilor de pe eticheta si se lasa la racit. Se pun [...]