Reteta Snack din naut prajit
retete aperitive bio

Ingrediente

Timp de preparare: 50 min

Mod de preparare:
se incalzeste cuptorul la 175 *C. Se pune nautul bio intr-o sita se lasa sa se scurga de apa , eventual se pune pe hartie de bucatarie care extrage apa. Se amesteca nautul impreuna cu ulei de masline, sare cu ierburi, fulgi de chilii dupa care se aseaza pe o tava care se introduce in cuptorul incalzit timp de 40 min pana capata o culoare maro aurie si se presara fulgi de drojdie pe deasupra.

Alte retete de aperitive bio

11-07-2017

Focaccia picantă

Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi sare pe margine deasupra, [...]

10-07-2017

Salată de avocado cu umplutură de quinoa

2 porţii Preparare: Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită [...]