Ingrediente:hribi deshidratați. Provin din colectare sălbatica durabilă certificată ecologic.
Hribi bio este una dintre cele mai populare și nobile ciuperci comestibile din Europa.
Ciupercile noastre sunt căutate de colecționari cu experiență în pădurile strict controlate și apoi tăiate în felii, care sunt apoi uscate ușor.
După uscare, ciupercile sunt alese din nou pentru a asigura cea mai bună calitate.
Se pun ciupercile intr-un vas peste care se toarna apa la 100 grade celsius, unde sa lasa 30 pana la 60 minute. Se scurg de apa intr-o sita dupa care se folosesc ca si ciupercile proaspete.
O altă caracteristică de calitate a ciupercilor noastre este certificarea organică (organism de inspecție organică: DE-ÖKO-006).
Toată lumea a avut cu siguranță plăcerea de a savura un fel de mâncare de neuitat cu ciuperci. Hribii, fie că sunt proaspeti sau uscati, sunt favoriti in fiecare bucătărie datorită aromelor sale speciale și cărnii rezistente la mușcături. Aroma de ciuperci ușoara de nuci conferă hribilor o valoare de recunoaștere ridicată, fără ca gustul să fie excesiv.
Dar hribii nu sunt doar o încântare culinară. După ce a fost tăiat, carnea sa rămâne ușoară și chiar după ce s-a uscat, nu este mult mai închis la culoare. Drept urmare, oferă mâncărurilor în care este folosit un apel foarte special.
Notă: Vă rugăm să păstrați ciupercile uscate într-un loc rece, uscat și ferit de lumină!
Valori nutritive:
kj: 1306
kcal: 310
grasimi: 1,8g
acizi grasi saturati: 0,25g
glucide: 31,2g
zaharuri: 8,4g
fibre: 19,8g
proteine: 32,4g
sare: 0,02g
* - doza zilnica recomandata