Reteta Pâine cu mere
retete mic dejun bio

Ingrediente

Preparare:
Inelele de mere se taie cu o seară înainte în bucăţi mici. Se amestecă cu smochinele tăiate fâşii, stafidele Jumbo, zahăr, condimente şi suc de mere şi se lasă acoperite peste noapte. A doua zi se adaugă nuci, cacao, suc de portocale sau rom, faină şi praf de copt. Compoziţia se frământă scurt şi energic. Se toarnă într-o tavă de cozonac unsă şi se coace la 200°C. În cazul în care suprafaţa devine prea maronie, vă rugăm, să o acoperiţi cu folie de aluminiu.

Timpul de coacere: 90 de minute la 200°C

Sfat: Variaţi aluatul de bază şi înlocuiţi cele 100 g de mere uscate cu pere uscate, iar sucul de mere înlocuiţi-l cu un suc mixt de mere şi pere. Pâinea de mere poate fi congelată şi dezgheţată cu uşurinţă, dacă doriţi.

Alte retete de mic dejun bio

24-01-2019

Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure

Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se amesteca terciul cu bautura de [...]

24-01-2019

Granola bio preparata acasa cu musli si nuci

Detalli: timp de preparare: 5 minute timp de coacere: 15 minute produs vegan, fara lactoza   Mod de preparare: Se [...]