Ingrediente:zahăr (zahăr integral din trestie de zahăr°, zahăr din trestie de zahăr°) masa de cacao°, ghimbir confiat și tocat 15% (ghimbir, zahăr din trestie de zahăr), unt de cacao°, vanilie Burbon. Provin din 100% agricultură ecologică. °certificat HAND in HAND.
Ciocolata bio cu ghimbir RAPUNZEL este o ciocolată amăruie fină. Bucăţelele de ghimbir zaharate şi tocate îi conferă o aromă uşor iute. Rapunzel produce ciocolata după cele mai înalte standarde de calitate, conform unei rețete tradiționale din Elveția, folosind ingrediente ce provin din agricultură ecologică.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.
Întrebuinţare:
Pentru deserturi, cofeturi sau pentru degustat.