Ingrediente:100% unsoare din nucă de cocos dezodorizata. Provine din agricultură ecologică.
Unsoarea din nucă de cocos este o grăsime alimentară sănătoasă?
Unsoarea şi uleiul din nuca de cocos conţin în mod preponderent acizi graşi saturaţi. Cu toate că aceştia sunt consideraţi nesănătoşi, studiile arată, că unsoarea şi uleiul de cocos influenţează în mod pozitiv metabolismul.
Uleiul şi unsoarea de cocos sunt bogate în acid lauric, adică acizi graşi cu lanţ intermediar care măresc grăsimea „bună” HDL şi protejează împotriva afecţiunilor cardio-vasculare.
Unsoarea din nucă de cocos dezodorizată este fină la gust.
Gustul intensiv de cocos este atenuat cu ajutorul aburilor. Unsoarea din nucă de cocos este ideală pentru cei care doresc să încingă uleiul când gătesc, deoarece îşi păstrează proprietăţile bune chiar la temperaturi ridicate. Uleiul de cocos nu eliberează substanţe dăunătoare sau radicali liberi în timpul încălzirii. Datorită faptului că uleiul de cocos nu oxidează, nu vor rămâne reziduuri de grăsime neagră în tigaie după prăjire.
Necalit, presat la rece.
Întrebuinţare: Ideala pentru gătit,coacere și prăjit.
Valori nutritive:
kj: 3700
kcal: 900
grasimi: 100g
acizi grasi saturati: 88g
acizi grasi mononesaturati: 0g
acizi grasi polisaturati: 0g
* - doza zilnica recomandata