Retete aperitive bio

11-07-2017

Focaccia picantă

Preparare: Puneţi făina pe suprafaţa de lucru şi faceţi un gol în mijloc. Presăraţi sare pe margine deasupra, [...]

10-08-2017

Snack din naut prajit

Timp de preparare: 50 min Mod de preparare: se incalzeste cuptorul la 175 *C. Se pune nautul bio intr-o sita se lasa sa se [...]

10-07-2017

Salată de avocado cu umplutură de quinoa

2 porţii Preparare: Quinoa se fierbe într-o oală cu capac aprox. 20 min în 250 ml de apă. Se lasă pe plită [...]

10-07-2017

Pizza vegetariană a la Atilla

4 porţii Timp de preparare: 20 min Preparare: Se spală ardeii şi dovlecelul bio. Se scot seminţele din ardei şi se taie [...]

10-07-2017

Paine ciabata cu sparanghel, masline si tomate uscate

Ingrediente: pentru 2 paini Ciabata Timp de preparare: 60 min Timp de asteptare: peste noapte Timp de coacere: 20-25 min Timp [...]

10-07-2017

Hribi cu hrisca si dovleac Hokkaido

Timp de preparare: 40 min Mod de preparare: Ceapa  se caleste in ulei de masline ecologic pana capata o culoare maro aurie. [...]

10-07-2017

Crema de masline

Modalitate de preparare Dip/crema de intins pe paine Rosiile ecologice uscate se taie in fasii subtiri si se amesteca foarte [...]

10-07-2017

Bruschete bio cu măsline şi chili

2 porţii Timp de preparare: 15 min Preparare: Pentru iubitorii de măsline ca mine, un vis. Măsline sunt gustos de picante, [...]

10-07-2017

Barcute de avocado umplute cu gem de arahide

4 porţii Preparare: Avocado bio se taie pe lungime în jumătate şi se scoate sâmburele. Se scoate apoi miezul, se [...]