Reteta Briose cu nucă
retete prăjituri bio

Ingrediente

Preparare:
Încingeţi cuptorul la 190°C. Amestecaţi faina si praful de copt. Margarină se adaugă în bucăţi mici şi se frământă. Se taie caisele, se adaugă zahărul din trestie, gemul amestec şi se omogenizează bine. Se bate oul şi se frământă totul.  Aluatul se toarnă în hârtiile pentru brioşe sau în nişele unei tăvi speciale de brioşe, care trebuie unse în prealabil. Brioşele se coc 15-20 min. până se rumenesc. Se ung apoi, după gust, cu glazură de ciocolată amară sau de ciocolată cu lapte integral sau se decorează cu nuci sau fructe uscate.

Alte retete de prăjituri bio

24-01-2019

Placinta bio de mere cu faina de migdale si cocos

Detalii: timp de preparare: 15 minute timp de  coacere: 30 minute faran gluten Mod de  preparare: Se incalzeste  [...]

18-07-2017

Tort cu crema de lamaie si sos de zmeura

Modalitate de preparare:   Blat Pentru prepararea blatului, se iau toate ingredientele, mai putin nectarul de agave si se [...]