Reteta Desert Pina-Colada
retete deserturi bio

Ingrediente
  • 300 ml frişcă de soia sau (frişcă din lapte de vacă)
  • 3 linguri de nucă de cocos rasă RAPUNZEL
  • 1 lingură zahăr din trestie RAPUNZEL RAPADURA
  • 1 pachet de bucăţele de ananas RAPUNZEL
  • căpşuni proaspete şi ananas proaspăt pentru decor

Pentru 2 persoane

Preparare:
Se bate frişca. Se amestecă cu grijă nuca de cocos rasă şi zahărul. Ananasul uscat se taie în fâşii subţiri. Puneţi straturi în pahare de sticlă şi decoraţi cu căpşuni.

Alte retete de deserturi bio

06-05-2018

Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci

Detalii: timp de preparare: 20 minute timp de stat la frig: 2 ore produs vegan, fara soia, lactoza, [...]

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]