Ingrediente:ciocolată amăruie* 60% (masă de cacao*°, zahăr din trestie de zahăr*°, unt de cacao*°, emulgator: lecitină de floarea-soarelui*, vanilie Bourbon*), umplutură de mentă* 40% [fondant*: zahăr din trestie de zahăr*, sirop de glucoză*, apă), sirop de zahăr invertit*, ulei de mentă]*.*provin din agricultură ecologică. °certificat Hand in Hand HIH.
Ciocolata neagră bio cu cremă de mentă Rapunzel are o compoziție irezistibilă pentru toți fanii de mentă. În zilele călduroase vă recomandăm să păstrați cioclata la frigider pentru o notă mult mai revigorantă de gust. Produs comercializat în mod echitabil printr-un program realizat cu partenerii Rapunzel.
În plus față de materiile prime selectate, conching-ul este adevăratul secret din spatele unei ciocolate grozave. Conching-ul este o artă care dezvoltă pe deplin bogăția aromelor masei cacao, într-un proces pas cu pas, și conferă ciocolatei finețea și netezimea delicată, dar și incomparabilă.