Ingrediente:migdale europene. Provin din agricultură ecologică.
Aceste delicii crocante nu sunt doar un snack ideal și un ingredient rafinat pentru produse coapte, dar sunt ideale și pentru rafinarea preparatelor picante. Migadalele aparțin familie Rosaceae și au o aromă ușor dulceagă. Migdalele sunt recoltate între august și septembrie, desfăcute, uscate și prelucrate mai departe cu atenție.
Migdalul bio (Prunus dulcius) aparține familiei Rosaceelor și subfamiliei Prunoidaceelor (genul Amygdalus). El poate atinge o înățime de până la 6 m. Migdalul este originar din Orientul Mijlociu și Asia Centrală, unde este cultivat de aproximativ 4.000 de ani. Astăzi plantațiile de migdal se găsesc în Grecia, Italia, Spania și California.
Prețioșii sâmburi bio asigură organismului porția necesară de acizi grași simplu și multiplu nesaturați, de vitamina B și E, de proteine și calciu, magneziu, acid folic și potasiu. Aceste importante substanțe hrănitoare au un efect pozitiv asupra organismului și a sănătății noastre.
Migdale bio au o aromă dulce, fină și agreabilă. Ele sunt o gustare hrănitoare între mese, capabile să-ți oferă o stare de sațietate într-un mod sănătos și rapid.
Descriere:
Dozator de energie bogat în vitamine şi minerale, controlat în mai multe rânduri de Aflatoxină.
Intrebuinţare:
Pentru copt, ronţăit şi pentru deserturi, ideal pentru sport, şcoală şi birou.
Indulcire: neîndulcit
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Sigla organică a UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-006
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018