Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten


Mix de faina pentru cheesecake, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 22 lei

Greutate/volum: 500g

Cod produs: 63308
Producător: Spielberger

Stoc epuizat
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

pentru baza: fulgi fragezi de ovăz*, nuci tigru*; Ingrediente topping: zahăr brut din trestie*, amidon de porumb*, vanilie măcinată*. *provin din agricultură ecologică.


Mix de faina pentru cheesecake bio FARA GLUTEN pentru un produs fin cremos și crocant delicios. Topping minunat de cremos pe o bază de tort crocantă făcută din fulgi de ovăz și arahide fără gluten. Fulgii sunt lucrați manual în propria noastră moară de fulgi și conferă bazei de tort un gust deosebit.

Și cel mai bine: cu amestecurile noastre pentru copt eviți risipa și ajuți natura, pentru că eviți plasticul: fără pungă interioară de plastic, ci ambalaj din hârtie 100%. 

Se adauga: 125g unt sau margarina 500g quark (macra) 4 oua (marimea M) 250ml smantana coaja si zeama de la o jumatate de lamaie sau 1 ml ulei de lamaie.
Timp de preparare: 10 minute
Timp de coacere: 50-60 minute

Mod de preparare:
 preîncălziți cuptorul cu căldura de sus/de jos la 190°C. Se încălzește untul până devine lichid și se adaugă 2 linguri de smântână la amestecul de bază. Se amestecă totul bine și se lasă la macerat. Amestecați amestecul de bază pentru topping cu quarcul, ouăle, coaja și zeama de la o jumătate de lămâie și smântâna rămasă și amestecați energic cu un mixer manual până obțineți un amestec uniform. Se toarnă masa de fulgi într-o tavă elastică (Ø 26 cm) și se presează uniform pe fundul și marginile tăvii cu o lingură umezită. Se toarnă amestecul de quark și se netezește. Coacem in cuptorul preincalzit pe raftul de jos aproximativ 50-60 de minute pana cand suprafata devine maro aurie. Se lasa sa se raceasca bine in tava de copt.
Varianta vegană: Folosiți margarina în loc de unt și înlocuiți cele 2 linguri de smântână cu 2 linguri de băutură cu cereale. Pentru topping, înlocuiți quarcul, ouăle și smântâna cu 4 linguri de făină de soia și 750 g iaurt de soia.


Valori nutritive:
kj: 1605
kcal: 380
grasimi: 5.3g
acizi grasi saturati: 1.1g
glucide: 78.1g
zaharuri: 41.1g
proteine: 5.9g
sare: 0.02g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: nuci, ovăz

Alergeni urme: