Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide

Reteta Pâine cu mere
retete mic dejun bio

Ingrediente

Preparare:
Inelele de mere se taie cu o seară înainte în bucăţi mici. Se amestecă cu smochinele tăiate fâşii, stafidele Jumbo, zahăr, condimente şi suc de mere şi se lasă acoperite peste noapte. A doua zi se adaugă nuci, cacao, suc de portocale sau rom, faină şi praf de copt. Compoziţia se frământă scurt şi energic. Se toarnă într-o tavă de cozonac unsă şi se coace la 200°C. În cazul în care suprafaţa devine prea maronie, vă rugăm, să o acoperiţi cu folie de aluminiu.

Timpul de coacere: 90 de minute la 200°C

Sfat: Variaţi aluatul de bază şi înlocuiţi cele 100 g de mere uscate cu pere uscate, iar sucul de mere înlocuiţi-l cu un suc mixt de mere şi pere. Pâinea de mere poate fi congelată şi dezgheţată cu uşurinţă, dacă doriţi.

Produse folosite în această rețetă

Mar uscat feliat, 100g

35.85lei

adauga in cos
Scortisoara macinata, 50g

17.12lei

adauga in cos
Cuisoare, 30g

17.9lei

adauga in cos
Smochine uscate Demeter, 250g

42.54lei

Stoc epuizat
Suc de portocale, 1l

26.95lei

adauga in cos
5%
Praf de copt fara fosfati, 4x21g

7.62 7.24lei

adauga in cos

Alte retete de mic dejun bio

31-08-2021

Swiss porridge cu lapte vegetal, fructe si nucsoara

Se amesteca 5 minute pe foc porridge-ul cu laptele vegetal bio ales. Se savureaza cu fructe dupa preferinta fiecaruia, [...]

24-01-2019

Mic dejun bio cu terci Omega si fructe de padure

Detalii: timp de preparare: 10 min produs cald, vegan se pregateste repede Mod de preparare: Se amesteca terciul cu bautura de [...]