Ingrediente:masline* (măsline*, sare de mare), apă, oțet din vin*. *provin din agricultură ecologică.
Gustul minunat de aromat și nuanțele de culoare disting soiul de măsline "Kalamata". În funcție de timpul de recoltare și de locul de coacere, intensitatea culorii diferă. Spectrul variază de la roz închis la purpuriu, de la maro la negru. Măslinele cu maturitate naturala sunt cultivate cu iubire de mici ferme familiale în regiunea montană din sudul Peloponezului.
Aceste masline violete sunt deosebit de carnoase, au un aspect si un colorit atrăgător.
Intrebuintare: ideale pentru paste si sosuri, ca ingredient pentru Pizza, pentru coacere de paine si pentru salate.
Valori nutritive:
kj: 1043
kcal: 253
grasimi: 26g
acizi grasi saturati: 3,2g
glucide: 1,8g
zaharuri: <0,5g
fibre: 2,7g
proteine: 1,4g
sare: 2,2g
* - doza zilnica recomandata