Ingrediente:amidon de porumb*, 22% cacao*¹, 10,9% ciocolată amaruie*² (masa de cacao*¹, unt de cacao*¹, 12% zahăr din flori de cocos*), sare. *provin din agricultură ecologică. ¹certificat Rainforest-Aliance. ²
Budinca de ciocolata bio BIOVEGAN cu 32% cacao si produse din cacao este indulcita doar cu zahar din floari de cocos. Își dezvăluie aroma plină și naturală prin așchii de ciocolată neagră și o nota de cea mai fină sare de Himalaya.
Mod de preparare budinca de cacao bio FARA GLUTEN Biovegan:
Mai sunt necesare pentru preparerea budincii bio:
• 500 ml băutură vegetală/lapte
• 2 linguri (aproximativ 25 g) zahăr crud din trestie sau alt îndulcitor uscat
Amestecați aproximativ 100 ml de lichid cu conținutul pungii de budincă de cacao până la omogenizare. Aduceți lichidul rămas la fierbere cu un îndulcitor uscat la alegere. Adăugați budinca și gătiți timp de 2 minute în timp ce amestecați permanent la temperatură scăzută. Se pune apoi budinca in boluri si se lasa sa se raceasca.
Consistența variază atunci când se folosesc diferite băuturi pe bază de plante. Băuturile din orez dau rezultate foarte moi, iar băuturile de migdale rezultate mai consistente.
Tips: turnati budinca caldă în pahare mici, lasati să se răcească și rasturnati pe o farfurie. Ornați cu ciocolată neagră rasa sau bucati si fructe afine și mure.