Reteta Banuti de ciocolata cu fructe uscate si nuci
retete deserturi bio

Ingrediente

Ingrediente: pentru 13 bucati

Pentru banutul de ciocolata:

 

Pentru topping:

 

Detalii:

  • timp de preparare: 20 minute

  • timp de stat la frig: 2 ore

  • produs vegan, fara soia, lactoza, gluten

  • reteta pentru sarbatorile de Craciun

  • se pregateste repede

  • gustare

 

Mod de preparare:

Se aseaza hartie de copt intr-o tava. Se amesteca glazura topita cu zaharul de flori de cocos, vanilie si cu sarea. Optional se poate adauga ulei de cocos sau unt de cacao pentru a se obtine o structura mai cremoasa.Se taie aluatul in bucatele mici , se formeaza banuti peste care se pune o cireasa de ciocolata, cate o lingura de fructe uscate, nuci dupa care se introduce in frigider timp de minim 1 ora.

Alte retete de deserturi bio

18-07-2017

Tort cu alune

Timp de preparare: 15 min Preparare: Sâmburii de alune bio măcinaţi se amestecă cu coaja rasă şi cu sucul de la o [...]

10-07-2017

Mere coapte cu merişor şi marţipan

2 porţii Timp de preparare: 45 min Preparare: Foarte gustos si un desert excelent pentru cina de Crăciun! Se bate frişca [...]