Ingrediente:fulgi integrali de ovăz*, fără gluten 47%, zahăr din sfeclă de zahăr*, amidon de porumb*, scortisoară*. *provin din agricultură ecologică.
Prajitura cu brânză bio este reinterpretata pe baza unei rețete scoțiene vechi cu fulgi de ovăz bio în loc de aluat. Amestecarea fulgii de ovăz bio fara gluten cu unt este mult mai rapidă decât frământarea unui aluat clasic. Fulgii de ovăz au, de asemenea, avantajul că sunt certificati fără gluten. În acest mix de faina pentru prajitura cu branza FARA GLUTEN, nu numai fulgii de ovăz, ci și toate celelalte ingrediente nu conțin gluten. Garantăm calitatea controlată fără gluten prin analize extinse în laboratorul nostru de fabrică.
Pentru cheesecake-ul bio, pe lângă amestec, sunt necesare doar quark, ouă, unt și suc de lămâie. Alternativ, tortul bio (prajitura) poate fi preparata și vegan cu iaurt de soia și margarină.
Pentru tortul de brânză organic folosim ovăz, care este cultivat în condiții fără gluten. Ovăzul bio fără gluten nu este un soi special, ci ovăzul care este păstrat fără contaminare cu materii prime care conțin gluten.
General
Fără utilizarea organismelor modificate genetic sau a materiilor prime modificate genetic, fără utilizarea conservanților și a aditivilor. Analiza reziduurilor aditivilor individuali.
Alte note: Fără OMG, fără aromă, fără coloranți sintetici, fără conservare sintetică, fără zahăr alb, pur vegetal.
Indulcire: Zahar crud de trestie
Origine și calitate
Țara / Regiunea de origine Ingrediente principale: Diferite țări
Produs organic: da
Ponderea ingredientelor organice: 100% organic
Sigiliul de stat: Bio-Siegel, Bio-Logo UE
Adăugarea la țară a siglei UE: Agricultura UE / agricultura non-UE
Organismul de inspecție organică: DE-ÖKO-007
Ce standard este îndeplinit: Standardul CEE 848/2018
Alte criterii de calitate și etichete: societatea vegană, ureche fără gluten a DZG
Alergeni urme: fructe cu coajă lemnoasă, lupin, muștar, nuci, soia, susan