Ingrediente:seminte de fasole Mung (Vigna radiata), seminte de linte (Lens culinaris), seminte de ridichi (Raphanus sativus var. Sativus), seminte de trifoi roșu (Trifolium pratense). Provin din 100% agricultură ecologică.
Amestecul de seminte de baza are un gust dulce de nuca, cu o atingere picanta. Samamta este cea mai usoara modalitate de a aduce tot felul de vitamine, minerale, oligoelemente, substante fitochimice si fibre importante in diete - si recoltate proaspat si „regional” din pervazul local!
Utilizare
ideal ca topping pentru salate si supe, pe paine si in branza crema
Nota de pregatire
A se înmuia înainte de germinare. A se clătii bine înainte de consum. Este posibila formarea radacinilor fibroase. Puneți la hidratat( prin înmuiere) 2 linguri de semințe într-un bol, timp de 6-8 h. Respectați o temperatură de 18-22°C. Se clătesc cu apă de 2x pe zi. Se recoltează și se poate consuma abia după 4 zile.