Ingrediente:fulgi mici integrali de ovăz* fără gluten, fulgi integrali fragezi din ovăz fără gluten*, semințe de in maro* 12%, susan prajit*, sâmburi de dovleac* 11%, sâmburi de floarea soarelui prăjiți*, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tărâțe de psyllium măcinate*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică
Puternic, sănătos și fără gluten, mix-ul nostru este o pâine integrală fără făină. Constă numai din fulgi, diverse semințe și apă. Ușor de copt, se păstrează proaspăt mult timp și are mai multe proteine și mai puțini carbohidrați decât alte pâini. Cu acest amestec de copt este foarte ușor sa coaceți propria pâine crocantă.
Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnați amestecul de copt într-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiți și lăsați amestecul să stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneți forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece și încălziți la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. După 70 de minute, scoateți pâinea din tavă, întoarceți-o cu susul în jos și coaceți restul de 15 minute.