Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru paine cu seminte, fara gluten


Mix pentru paine cu seminte, fara gluten

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 24.02 lei

Greutate/volum: 600g

Cod produs: 63224
Producător: Spielberger

Adaugă în coș
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

fulgi mici integrali de ovăz* fără gluten, fulgi integrali fragezi din ovăz  fără gluten*, semințe de in maro* 12%, susan prajit*, sâmburi de dovleac* 11%, sâmburi de floarea soarelui prăjiți*, fulgi de mei*, fulgi de quinoa*, tărâțe de psyllium*, sare de mare. *provin din agricultură ecologică


Puternic, sănătos și fără gluten, mix-ul nostru este o pâine integrală fără făină. Constă numai din fulgi, diverse semințe și apă. Ușor de copt, se păstrează proaspăt mult timp și are mai multe proteine ​​și mai puțini carbohidrați decât alte pâini. Cu acest amestec de copt este foarte ușor sa coaceți propria pâine crocantă.

Mod de preparare paine bio cu seminte FARA GLUTEN: turnați amestecul de copt într-un bol. Adaugati 600 ml de apa rece si amestecati bine cu o lingura de amestecare pana obtineti un aluat omogen si nu prea moale. Acoperiți și lăsați amestecul să stea la frigider pentru aproximativ 8 - 10 ore (de exemplu, peste noapte). Se unge bine o tava de paine (aprox. 25 x 10 cm) si se toarna treptat aluatul ferm cu o lingura si se preseaza ferm. Puneți forma pe raftul cel mai de jos al cuptorului rece și încălziți la 200°C.
Timp de coacere: aproximativ 85 de minute. După 70 de minute, scoateți pâinea din tavă, întoarceți-o cu susul în jos și coaceți restul de 15 minute.


Valori nutritive:
kj: 1826
kcal: 437
grasimi: 24.5g
acizi grasi saturati: 3.6g
glucide: 33.9g
zaharuri: 1.0g
proteine: 18.1g
sare: 1.7g
* - doza zilnica recomandata

Alergeni: ovăz, susan

Alergeni urme: