Favorite

Pentru a adauga produse in lista de favorite trebuie sa fiti logat(a).
Click aici pentru login sau aici pentru creare cont

inchide
Mix pentru rulouri cu scortisoara FARA GLUTEN


Mix pentru rulouri cu scortisoara FARA GLUTEN

Paine, blaturi si mixuri bio

Pret: 20.68 lei

Greutate/volum: 450g

Cod produs: 10202
Producător: Biovegan

Stoc epuizat
LIVRARE DIN STOC
24/48 h prin curierat rapid

TRANSPORT GRATUIT
pentru comenzi mai mari de 200 lei

15 lei transport
pentru comenzi mai mici de 200 lei
Ingrediente:

amestec de faina*: amidon de porumb*, făină de orez*, făină integrală de orez*, zahăr brut din trestie*, amidon tapioca*, făină integrală de mei*, proteine din semințe de in*, sare, coji de psyllium*, agent de îngroșare: gumă de xantan; emulgator: lecitine* (floarea-soarelui*). Amestec: zahar-scortisoara: zahăr brut din trestie*, 8,0 % scorțișoară* 1. *provin din cultivarea ecologică controlată. 1. Scorțișoară Ceylon


Rulourile bio de scorțișoară sunt un adevărat clasic printre produsele de patiserie. Cu amestecul de copt My Cinnamon Rolls le puteți coace în cele din urmă acasă pur și simplu si sunt certificate fără gluten și vegan. Aroma picantă-delicioasă a scorțișoarei Ceylon din cultivarea controlată oferă gustul inconfundabil al rulourilor de scorțișoară.

Mod de preparare rulouri cu scortisoara bio FARA GLUTEN:
Pentru rulourile tale de scorțișoară mai ai nevoie de:

  • 90g unt moale sau margarină vegană
  • 7g frojdie bio Biovegan
  • 250ml apă călduță
  • mixer de mana cu carlig de aluat

Preparare:
Puneți amestecul de făină și drojdia împreună într-un castron și amestecați totul. Acum adăugați 50 g de margarină moale și apă și frământați totul timp de aproximativ 3 minute cu mixerul de mână cu cârlige de aluat. Lăsați aluatul să se odihnească într-un loc cald timp de 30 de minute, acoperit cu un prosop de bucătărie umed.

Se întinde aluatul într-un dreptunghi (aproximativ 30 x 40 cm). Pentru a ajuta acest lucru, poate fi folosită puțină făină fără gluten. Ungeți acum aluatul cu restul de 40 g de margarină moale, lăsând o margine lată de aproximativ 3 cm, pe care o ungeți cu apă înainte de a o rula. Presărați margarina uniform cu amestecul de zahăr și scorțișoară și apoi rulați cu grijă aluatul într-un rulou, începând din partea lungă.

Tăiați-le în felii de aproximativ 2 până la 3 cm grosime și aliniați Rulourile de scorțișoară pe o tavă de copt căptușită cu hârtie de copt. Lăsați Rulourile de scorțișoară să se odihnească timp de 30 de minute. Între timp, încălziți cuptorul la convecție la 180 °C sau la 200 °C căldură superioară/inferioară și puneți un castron umplut cu apă în cuptor.

Coaceți rulourile de scorțișoară timp de aproximativ 13 minute.

Sfat: au un gust călduț delicios. De asemenea, le puteți umple cu budincă și stafide, nuci tocate, unt de nuci sau bucăți de ciocolată și banane sau chiar acoperiți cu glazura.


Valori nutritive:
* - doza zilnica recomandata

Alte produse din Paine, blaturi si mixuri bio

Salata taboule cu menta, 170g

16.67lei

adauga in cos
Paine cu spelta, 500g

15.56lei

adauga in cos